Kerhotoiminta

Kerhotoiminta lukuvuonna 2018-2019

Kerhotoiminta tarjoaa koulumme oppilaille harrastusmahdollisuuksia sekä mielekästä ja ohjattua tekemistä koulupäivien jälkeen.

Kerhotoimintaan saadaan rahoitusta opetushallitukselta. Kerhot ovat siten oppilaille maksuttomia. Kerhotarjonta on riippuvainen lukujärjestyksistä niin vetäjien kuin osallistujienkin osalta.

Uutena kerhona toimii tänä vuonna tanssikerho. Kokkikerho on jälleen englanninkielinen. Liikuntakerho on palannut koulun pihapiiriin alkusyksyksi ja loppukevääksi. Muita kerhoja ovat musiikkikerho ja käsityökerho.

Jos oppilas on normaalisti koulussa eikä osallistu kerhoon, poissaolosta tulee ilmoittaa kerhon vetäjälle.

Kerhot alkavat viikolla 34. Ilmoittautumisohjeet sivun lopussa.

Maanantaisin klo 12.25 – 13.25 Tanssikerho 1.- 3. lk

Tanssikerhossa tutustutaan erilaisiin tanssityyleihin. Mukana ovat mm. hiphop, disco, lattarit ja baletti. Opettelemme erilaisia koreografioita leikkejä unohtamatta. Jammaillaan lasten ehdoilla!

Tilaan mahtuu liikkumaan enintään 8 oppilasta. Jos ilmoittautuneita on runsaasti, heidät jaetaan kahteen ryhmään. 1. ryhmä tanssii syyslukukauden ja 2. ryhmä kevätlukukauden.

Tanssiterveisin Sari, Kiddie jam-ohjaaja, p. 0500-822006

Tiistaisin klo 12.25 – 13.25 Liikuntakerho 1.-2. lk

Leikitään yhdessä erilaisia liikuntaleikkejä.

Syyslukukaudella viikot 34-41
Kevätlukukaudella viikot 14-22
Huomioikaa talvitauko!!!

Ohjaajana Aleksi Hatakka, p. 0407077076

Tiistaisin klo 13.25 – 14.25 Liikuntakerho 3.-6. lk

Kerho alkaa välipalalla. Sen jälkeen erilaisia liikuntaleikkejä, pelejä ja muuta liikuntaa.

Syyslukukaudella viikot 34-41
Kevätlukukaudella viikot 14-22
Huomioikaa talvitauko!!!

Ohjaajana Aleksi Hatakka, p. 0407077076

Tiistaisin 13.20 – 14.20 English cooking club 3.-6. lk

Pöytä on jälleen katettu innokkaille kokkaajille! Tervetuloa maistuvien leivonnaisten ja herkullisten välipalojen kiehtovaan maailmaan. Onnistutaan ja nautiskellaan yhdessä. Kokkikerhossa tehdään joka kerta ruokaa, välipalaa tai leivotaan yhdessä. Kerhossa maistellaan uusia makuja, kokeillaan erilaisia työtapoja ja opitaan tapakulttuuria and ….at the same time, have a chance to use English naturally!

Keittiöön mahtuu enintään 8 oppilasta ja jos ilmoittautuneita on runsaasti heidät jaetaan kahteen ryhmään. 1. ryhmä kokkaa syyslukukauden ja 2. ryhmä kevätlukukauden.

Ohjaajana Deilina Bishop-Westerlund, p. 0407179558

Keskiviikkoisin klo 13.20 – 14.20 Musiikkikerho 1.-4. lk

Koulun perinteinen kuoro jatkaa tänä vuonna musiikkikerhona, jossa laulamisen lisäksi opetellaan soittamaan kannelta sekä erilaisia keho- ja rytmisoittimia. Kerhoon mahtuu 12 oppilasta.

Ohjaajana Kirsi Röyskö, p. 0443003800

Keskiviikkoisin klo 13.20 – 14.20 Käsityökerho 5.-6. lk

Kässäkerhossa kerholaiset saavat vapaasti suunnitella ja toteuttaa kaikenlaisia töitä omien mieltymystensä mukaisesti neuloen, virkaten, ommellen ja kevätpuolella jopa ompelukoneella ommellen.

Ohjaajana Sinikka Kivistö, p. 0405093435

Perjantai klo 12.25 – 13.25 Käsityökerho 2.-4. lk

Kässäkerhossa tehdään kaikenlaisia pieniä töitä, oppilaiden omien mieltymysten mukaan, ompelemalla, neulomalla, virkkaamalla. Kaikenlaiset ötökät ja pörriäiset ovat olleet edellisvuosien suosikkeina.

Kerhoon mahtuu 12 oppilasta.

Ohjaajana Sinikka Kivisto, p. 0405093435

Kerhoihin ilmoittautuminen

Kerhoihin ilmoittaudutaan torstaihin 16.8. klo 12.00 mennessä kansliaan. Kerhot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaiselle oppilaalle pyritään kuitenkin tarjoamaan ainakin yksi kerhopaikka, jonka vuoksi on tärkeää ilmoittautua kerhoihin määräaikaan mennessä. Mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin kerhoon mahtuu, voidaan osallistujat jakaa syksyn ja kevään ryhmiin.