Indian halloween 2013

Mahtavat kiitokset!

Indian Halloween 2

Karjalohjan seurojentalo muuttui pyhäinpäivänä 2.11. Maharadzojen palatsiksi, kun Orient Carnival ja Sammatin vapaan kyläkoulun kannatusyhdistys järjestivät yhteisvoimin upean sirkusiltaman. Orient Carnivalin ja Keimo Valkosen kontaktien ansiosta meillä oli ilo nauttia sadoista itämaisista kankaista, koristeista, valoista, äänentoistosta, valokuvataiteesta, bollywood-julisteista, huikeista musiikki-, sirkus- ja tanssiesityksistä sekä vanhempien voimin tehdystä Indian buffetista. Paikalla oli noin 80 lasta ja 90 aikuista. Juhlakansasta vähän yli puolet olivat kyläkoulun omaa väkeä.

indian_halloween_2013

Illan juonsi karjalohjalainen Sir Antti Kähönen. Musiikista vastasi DJ Dubyeti. Esiintyjinä olivat World Music School, häkellyttävä Roni Addafi ja Cyr-Wheel, Helsingin Indoneesian suurlähetystön tanssiryhmä Indonesian Dance Group Zahra Ayu Sekarwangi, Bollywood Dance Workshop ja Sari Breilin, joka hurmasi ilollaan ja taidoillaan opettaessaan Bollywood-tanssia yleisölle. Hulavanteita, sauvoja ja nauhoja pyöri neonväreissä, kun Luovius Blacklight Theatre sekä Belenos Group of Arts esittivät kuviovoimistelua ja tanssia. Illan päätti kolmisen vuotta esillä ollut Shava-orkesteri, joka yhdistää folk-musiikkia, reggaeta ja bhangraa varsin taidokkaasti. Parhaan asun palkinnon sai viisi lasta; Kiekkoilija, Jokeri, Valoprinsessa, Susi sekä Pimeyden ruhtinas. Aikuisten kisan voitti huutoäänestyksellä Siipimies.

Indian Halloween katto

Indian Halloween työllisti lähes viisikymmentä ihmistä. Se on paljon ottaen huomioon kyläkoulumme koon ja sen resurssit. Työtä tehtiin jo kuukausia ennen showta, ja viimeiset kaksi viikkoa oli varsin haipakkaa. Lippujen ja puffetin hinnat haluttiin pitää kohtuullisina, jotta mahdollisimman moni voi osallistua juhlaan varallisuudestaan riippumatta.

Indian Halloween Rony

Kiitoslista olisi valtava, joten tässä lyhykäisesti:

Suurkiitos Keimolle kaiken mahdollistamisesta! Pidit kaikki langat käsissä, loppuun asti. Lämpimät kiitokset esiintyjille ja dj:lle! Sydämelliset kiitokset koko varainkeruuryhmälle, joka otti vastuulleen lipunmyynnin, ensiavun, tiedottamisen, ruoanlaiton, leipomisen ja siivouksen. Jättikiitos rakennus- ja purkujoukolle! Ihanat kiitokset koristelijoille ja taiteilijoille! Iso kiitos järjestys- ja parkkimiehille! Mahtavat kiitokset sponsoreille; Piuha Works, Go Experience Oy, Tmi Elevant, Kotipalvelu Ihana, Neljän tuulen tupa, Bodshiva Production, Orient Carnival, Makrobios, Itu Oy, Kylpylähotelli Päiväkumpu ja Karjalohjan nuorisoseura.
Superkiitos ruoanlaittajille, leipojille, myyjille ja siivousporukalle. Kiitos lipun ostajille ja juhlaan osallistuneille lapsille ja aikuisille! Kiitos myös niille, jotka unohdin manita!
Tämä oli upea juttu!
Varainkeruuryhmän puolesta